standard-title Papírhulladék

Papírhulladék

Papírhulladék átvétele, felvásárlása

 • Lakossági átvétel
  A lakosság számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a környezetükben keletkezett kisebb – nagyobb mennyiségű papírhulladékot telephelyünkre beszállíthassák.
 • Ipari, kereskedelmi, intézményi hulladék papír begyűjtés
  Nagyobb mennyiségű papírhulladék esetén kihelyezett konténerekkel, ketrecekkel és azok elszállításával járulunk hozzá a hulladékcsökkentéshez. Vállalati partnereink esetén szerződésben leírtak szerint történik a hulladék begyűjtése és elszállítása.
 • Iskolai papírhulladék gyűjtés
  Minden évben kétszer szervezünk iskolai papírgyűjtési akciót régiós szinten. Minden esetben az iskolákhoz alkalmazkodunk, az általuk megjelölt gyűjtési időpont figyelembe vételével.
Loading…

A gyűjtésben résztvevő iskoláknak a konténereken kívül mérleget és segítő személyzetet is biztosítunk, akik már a helyszínen előválogatják a keletkező papírhulladékokat. Igyekszünk még a tárgynapon belül elszállítani a megtelt konténereket.

A legtöbb hulladékot beszolgáltató intézmények teljesítményét pénzjutalommal is díjazzuk.

Telephelyünkre beszállítható hulladékpapírok fajtái és osztályozása

 • Vegyes hulladékpapír ( EWC 20 01 01 )

  Hasznosítható:

  + újságpapír
  + szórólapok, reklám kiadványok
  + irodai papírhulladék
  + könyvek, telefonkönyvek
  + nyomdai papírhulladék
  + karton papír

  Nem hasznosítható:

  – zsíros, szennyezett papírok
  – műanyag füzet/könyv borító
  – ragasztós címkepapír
  – egészségügyi papír
  – tejes, üditőitalos doboz

 • Hullámpapír ( EWC 15 01 01 )

  +Csomagoláshoz használt, különböző vastagságú, két vagy több összeragasztott rétegből áll. (sima és hullámosított rétegek váltják egymást). Melyből dobozok készülnek.

Iratmegsemmisítés

A Spácium Kft. iratmegsemmisítési szolgáltatást nyújt. Jegyzőkönyv biztosításával, zárt rendszerben, ellenőrzött eljárás során, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá a megsemmisítendő iratokhoz. A titkos anyagokat telephelyünkön papírgyári megsemmisítésre átvesszük, bálázó géppel tömörítjük, és újrapapír gyártására készítjük elő.

Részletes információval és felvásárlási árainkkal kapcsolatban telefonon, illetve telephelyünkön munkatársaink állnak szíves rendelkezésükre.